Εθνικής Αντιστάσεως 8, Καισαριανή.
Τηλέφωνο: 210 7010330

Μέτρα προστασίας για το νέο κορωνοϊό Covid 19

Το ιατρείο μας ευαισθητοποιούμενο από την έναρξη της πανδημίας Covid 19 λαμβάνει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης, υπακούοντας όχι μόνο τον Ελληνικό Οδοντιατρικό Σύλλογο αλλά και τους ιδιαίτερα αυστηρούς κανόνες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας σεβόμενο τους ασθενείς αλλά και το προσωπικό του ιατρείου.

Οι κανόνες που τηρούνται είναι οι ακόλουθοι:

1. Λήψη αυστηρού ιατρικού ιστορικού στον κάθε ασθενή.

2. Χρήση αντιμικροβιακού τάπητα στην είσοδο του ιατρείου.

covid 19
covid 19

3. Θερμομέτρηση κατά την είσοδο στο ιατρείο.

covid 19

4. Υποχρεωτική απολύμανση χεριών με αντισηπτικό με περιεκτικότητα 70% αλκοόλ.

covid 19

5. Τοποθέτηση προσωπικών ειδών (τσάντα, τηλέφωνο, κλειδιά) σε πλαστικά κουτιά τα οποία μετά από κάθε χρήση απολυμαίνονται σχολαστικά.

covid 19

6. Χρήση ειδικών αποστειρωτών αέρα με 5 στάδια καθαρισμού με προφίλτρο και μεγάλα σε διαστάσεις φίλτρα True Hepa και Ενεργού Άνθρακα. Οι αποστειρωτές διαθέτουν την πρωτοποριακή τεχνολογία PlasmaWave με την οποία εξουδετερώνονται οι ιοί και τα μικρόβια από το εσωτερικό του ιατρείου χωρίς να απελευθερώνεται επικίνδυνο ΟΖΟΝ.

covid 19

7. Ένδυση του ιατρικού προσωπικού με όλες τις δυνατές προφυλάξεις με αξεσουάρ μιας χρήσης ώστε να είναι δυνατή η απόρριψη τούς μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας κάθε ασθενή.

covid 19
covid 19

Ευχόμαστε όλοι να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και ανώδυνα η πρωτόγνωρη αυτή υγειονομική κρίση και να επανέλθουμε όλοι σωματικά και ψυχικά υγιείς στην καθημερινότητα μας.